Apartament mobilat 2 camere Avantgarden

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat 2 camere Avantgarden

Apartamentul s-a inchiriat !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in Bartolomeu, in Ansamblul Rezidential Avantgarden 1, Complex Panoramic.

Ansamblul a fost finalizat in anul 2009 si beneficiaza in prezent de toate facilitatile urbane: mijloace de transport in comun, supermarket-uri (Billa, Carrefour, Penny), farmacii, centru de fitness, gradinita, afterschool, scoala de limbi straine.

Apartamentul propus spre inchiriere se afla intr-un bloc anvelopat termic, ce dispune de lift, are o suprafata utila de 75 mp cu o structura decomandata fiind compus din living cu iesire pe terasa, dormitor, baie, bucatarie, hol si debara, loc de parcare suprateran .

Apartamentul este situat la etajul 2/4, este insorit datorita spatiilor vitrate mari cat si a pozitionarii estice, este nou zugravit in lavabil, dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica proprie pe gaz, marca Viessmann, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet in camera si gresie in hol, baie si bucatarie.

Apartamentul se inchiriaza cu mobilierul din prezentare si se poate vedea oricand pe baza de programare telefonica .

Ca si dotari si aparatura electrocasnica mentionam : dressing, canapea extensibila, pat dublu cu saltea, 2 televizoare Samsung, combina frigorifica Indesit, plita si cuptor pe gaz  brand  '' Studio Casa'', masina de spalat automata Bosch, aspirator, etc).

Pret inchiriere : 450 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea unei chirii lunare drept garantie .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro.