Exclusivitate- Apartament mobilat lux zona Universitatii

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate- Apartament mobilat lux zona Universitatii

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament mobilat complet, situat intr-un Ansamblu rezidential din aproprierea Universitatii Transilvania.

Proprietarii apartamentului si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul dand interiorului un aer romantic, in stil shabby chic .

In finisarea si amenajarea spatiului interior au folosit culori tari si nuante calde, amplificand suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni .

Amenajarea este deosebita, o combinatie interesanta de nou si retro, intre aerisit si decorativ, piese de mobilier moderne in nuante pale dar si cu accente de wenge, toate asezate intr-un decor neconventional dar totusi cald si primitor .

Apartamentul este ideal pentru o persoana care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, dar ferita de zgomote si aglomeratia urbana si totusi foarte aproape de zonele de interes din Brasov .

Blocul a fost finalizat in ianuarie 2016 , este anvelopat termic, dispune de lift si parcari subterane, fiind retras ca si amplasament fata de bulevardul principal .

Apartamentul are o structura semidecomandata, are o suprafata utila de 65 mp fiind compus din hol, baie, living open space cu bucataria, dormitor si terasa , este mobilat si utilat complet ( TV Led Smart 106 cm Finlux, masina de spalat automata, masina de spalat vase Candy, chiuveta Teka, cuptor electric si plita pe gaz , hota, combina frigorifica, aspirator, aparat de aer conditionat Vortex), dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica proprie Viessmann, conexiune cablu si internet ( chiriasul va incheia contract de furnizare servicii de cablu si internet la furnizorul agreat), finisaje de calitate de tip parchet, gresie si faianta, tamplarie PVC cu geam din termopan, usa metalica.

Totodata apartamentul dispune de loc de parcare subteran inclus in pretul chiriei .

Pret inchiriere : 600 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar .

Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Disponibilitate : 05.01.2019.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093,  persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail: aura.popa@startimob.ro .