Apartament mobilat Alphaville cu parcare si boxa depozitare

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat Alphaville cu parcare si boxa depozitare

Apartamentul s-a inchiriat !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat complet, situat in Ansamblul Alphaville Brasov .

Proprietarii au acordat o atentie deosebita spatiului interior si si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul, folosind nuante in tonuri calde si vesele .

Apartamentul are in componenta un living open space cu bucataria, dormitor, baie si terasa, are o suprafata utila de 56 mp, este situat la etajul 3/11 si beneficiaza de o priveliste panoramica asupra orasului Brasov .

Dotarile apartamentului sunt de exceptie : mobilier realizat pe comanda, dressing-uri, bucatarie dotata si echipata complet ( Linie completa Whirlpool: plita pe inductie si hota electrica, cuptor electric, combina frigorifica, masina de spalat vase, masina de spalat automata marca HotPoint Ariston) , baie complet mobilata si utilata.

Apartamentul dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica, terasa acoperita si loc de parcare suprateran acoperit cu acces pe baza de telecomanda si boxa pentru depozitare.

Pret inchiriere : 420 Euro/luna .

Disponibilitate : liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii .

Se solicita contract garantat pe minim un an, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email : aura.popa@startimob.ro .