Exclusivitate - Apartament mobilat zona Hotelului Ambient

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament mobilat zona Hotelului Ambient

Proprietate inchiriata !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament mobilat complet, situat intr-un Ansamblul Rezidential din aproprierea Hotelului Ambient si a Spitalului Marzescu.

In finisarea si amenajarea spatiului interior proprietarii au folosit culori tari si nuante calde, amplificand suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni .

Apartamentul este ideal pentru o persoana care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, dar ferita de zgomote si aglomeratia urbana si totusi foarte aproape de zonele de interes din Brasov .

Blocul a fost finalizat in 2015, este anvelopat termic, fiind retras ca si amplasament fata de bulevardul principal .

Apartamentul este situat la etajul 4/5, are o structura semidecomandata, are o suprafata utila de 52 mp fiind compus din hol, baie, living open space cu bucataria, dormitor si terasa cu vedere spre padure, este mobilat si utilat complet ( TV , masina de spalat automata Arctic, masina de spalat vase Miele, chiuveta inox, cuptor electric si plita pe gaz Pyramis, hota electrica Pyramis, frigider Indesit, cuptor cu microunde Siemens), dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica proprie Immergaz, conexiune cablu si internet ( chiriasul va incheia contract de furnizare servicii de cablu si internet la furnizorul agreat), finisaje de calitate de tip parchet, gresie si faianta, tamplarie PVC cu geam din termopan, usa metalica.

Pret inchiriere : 400 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar .

Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Proprietatea este libera spre inchiriere cu 1 octombrie 2018 si se poate viziona oricand pana la aceasta data, pe baza de programare telefonica . 

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail: aura.popa@startimob.ro .