Apartament mobilat zona Facultatii de Medicina

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat zona Facultatii de Medicina

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament studio situat la parterul unei case din zona Star si a Facultatii de Medicina Brasov .

Apartamentul este compus din dormitor, living, hol, bucatarie cu dining si baie cu aerisire naturala .

Proprietatea este total renovata, insorita datorita spatiilor vitrate mari si a pozitionarii estice, mobilata si utilata complet, bucatarie dotata si utilata (combina frigorifica, plita pe gaz si cuptor electric, cafetiera, masina de spalat automata, vesela si tacamuri) si dispune de utilitati separate si incalzire cu centrala termica proprie .

Apartamentul este disponibil spre inchiriere si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Exista posibilitate de parcare in curtea interioara a imobilului .

Pozitionarea deosebita in centrul istoric al  Brasovului,  la numai 1 minut  de zona pietonala, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine,  scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru Inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Vecinatati : Magazin Star, P-ta Agro-alimentara Star, Billa, Liceul Unirea, Facultatea de Medicina, Restaurant Bistro Center, Salad Box, Tea Time etc .

Pret inchiriere : 400 Euro ( contract inregistrat pentru decontare) .

Clauze contractuale si Modalitate de plata : se solicita contract garantat pe minim un an, plata chiriei pentru prima si ultima luna de contract si plata unei garantii in cuantumul unei chirii lunare .

Nu se accepta in locatie fumatori si animale de companie .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe email: aura.popa@startimob.ro .