Apartament mobilat Tampa Gardens et 1

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat Tampa Gardens et 1

Proprietate inchiriata !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat in Racadau, in Ansamblul Tampa Gardens .

Apartamentul se afla la etajul 1/11, in suprafata utila de 66 mp , compus din living deschis cu bucataria, baie, dormitor, hol si terasa , confort I decomandat, cu o pozitionare sud-estica si priveliste deosebita catre padure.

Apartamentul este utilat si mobilat complet, dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC din termopan, parchet, gresie, faianta, masina de spalat automata, sistem aer conditionat .

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament de exceptie cu cele mai bune dotari.

Pret inchiriere : 350 Euro/luna.

Se solicita chiria in avans pe o luna si contravaloarea a doua chirii ca si garantie de buna desfasurare a contractului .

Disponibilitate: liber la inchiriere, detin cheile proprietatii .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093,  persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail :aura.popa@startimob.ro.